Странице

Blog Archive

3. 7. 2010.

PostHeaderIcon 4 Najbolja modela polovnih kamiona

Kada birate polovni kamion, zapamtite da bez obzira o kom se modelu radi, uvek morate ići u inspekciju sa licem koje je stručno za vozila., jer ne može niko na prvi pogled da proceni da li je kamion dobar ili ne. U današnje vreme se ne možete osloniti na to da će Vam prodavci reći 100 % istinu o stanju vozila. Međutim,inženjer zna da uradi takvu procenu.
Evo 4 vrhunska modela po brendu i modelu.

 

Volvo Kamioni



Najbolji kamioni koje trenutno možete naći su Volvo kamioni. Od kako je cena Volvo kamionima porasla 2001. godine, sve više polovnih kamiona ovog brenda se prodaje. Jedini nedostatak pri kupovini ovih kamiona je što ne možete dobiti garanciju o kvalitetu u narednih 6 godina. Ipak, kompanija je poznata po svojim pouzdanim kamionima ukoliko ih prethodni vlasnik dobro održava.

 



Mercedes-Benz Kamioni


 
Ukoliko želite veliki, ali mislim VELIKI kamion – ovo je brend za Vas. Najbolje što možete dobiti od ovog brenda je veličina kamiona i kamioni za vojnu upotrebu. Preporučujemo Vam da počnete sa polovnim kamionom, koji ima veliku kabinu. Nema smisla voziti duge destinacije ukoliko kamion nije udoban. Kupovina polovnog Mercedes Benz kamiona Vam može uštedeti veliki novac, a polovan kamion može biti pouzdan koliko i novi.

 


Scania Kamioni



Po mišljenju mnogih Scania prednjači nad Mercedes kamionima , ukoliko imate malo više novca i želite malo više prostora. Ipak ne vole svi da voze kamion koji lići na autobus…o čemu Scania treba da razmisli malo bolje. Ali, ne brinite, nisus vi kamioni Scanie takvi!

 






Man Kamioni

 

Bez obzira što imaju tako jedinstveno ime, Man kamioni se po svom izgledu ne razlikuju od drugih kamiona. Međutim,za Man kamione je pouzdanost mnogo bitniija od nedostatka originalnosti. Ovo je odličan brend ukoliko tražite nešto što nije tako veliko I robusno kao neki drugi modeli.

1 коментара:

jual rumah limasan је рекао...

Kunjungi blog kami dan dapatkan info rumah dijual harga mulai dari 20 jutaan hingga ratusan juta rupiah