Странице

Blog Archive

25. 7. 2010.

PostHeaderIcon Massey Ferguson Kombajni

MasseyFerguson lanac kombajna i opreme za kombajne datira od 1938, kada su se na tržištu pojavili njihovi prvi kombajni. Massey Ferguson kombajni imaju najbržu stopu istovara od 4.5 busela u sekundi, što je brže od bilo kog drugog poznatog kombajna. Zapravo, ovi kombajni istovaruju žitarice i do 60 puta brže nego njihov najbliži konkurent.


Vrhunski Massey Ferguson kombajni

Massey Ferguson linija kombajna trenutno ima u ponudi nekoliko odličnih modela. Serija 9005 nudi tri različita tipa kombajna. Svaki od ova tri tipa ima ugradjen motor od 6 cilindra i 4 brzine. 
Prva verzija  MF 9695 ima veliki motor od 300 konjskih brzina, i pripada klasi  VI kombajna To je takodje najveci i najprostraniji od svih trenutno dostupnih tipova kombajna sa 33% više prostora za kabinu nego ostali modeli. Ovaj model sadrži Sisu Diesel Citius 84 CTA motor, i ima zapreminu za gorivo od 160 galona. Moći će da primi 300 busela useva kada je van opterećenja.. Druga verzija, MF 9795, ima veliki motor od 350 konjskih brzina  i pripada klasi VII kombajna. Zapremina ovog modela je 350 busela, što ga čini velikim proizvodjačem unosnih žitarica i najvećim od svih u klasi VII kombajna koji su trenutno dostupni. Ovaj model takodje sadrži motor Sisu kao I MF 9695 model, a takodje ima zapreminu goriva od 160 galona. Treća verzija, MF 9895 ima motor od 450 konjskih brzina i pripada klasi VIII kombajna i poznat je po svojoj snazi i odličnoj sposobnosti. Ovaj izuzetni model ima CAT C13 Acert motor, i rezervoar  za gorivo zapremine 230 galona.  MF 9895 model ce takodje moći da primi 350 busela useva kada je van opterećenja. 

Na www.mascus.rs možete naći najveći izbor polovnih Massey Ferguson kombajna u Srbiji i regionu.

1 коментара:

jual rumah limasan је рекао...

Kunjungi blog kami dan dapatkan info rumah dijual harga mulai dari 20 jutaan hingga ratusan juta rupiah