Странице

Blog Archive

5. 7. 2010.

PostHeaderIcon Najpouzdaniji traktori koji se mogu kupiti na svetskom tržištu - John Deere


Kada je 1837. godine je u državi Rutland, u Vermontu počela sa radom mala firma pod imenom John Deere, vlasnici nisu ni sanjali da će firma u narednih 172 godine prerasti u kompnaiju koja se bavi proizvodnjom komercijalne, golf opreme i opreme u šumarstvu. Teško je poverovati da je kovač postao najpopularnija i najpoznatija osoba u svetu. Njegovo ime vezuje se za traktore, kosilice za travu, plugove i motike koje su veoma tražene i vrednovane u svetu. Kada je napravio prvi traktor, John Deere je želeo da pomogne farmerima u državi Ilionis. Danas poljoprivrednici širom sveta znaju značaj ovog genijalnog proizvoda.
Pošto je njegova porodica preuzela posao u kovačnici, John Deere je razvio ideju o plugu. Ispostavilo se da je čelični plug najosnovnija alatka svakog farmera na Zapadnoj obali Amerike. U to vreme, mnogi farmeri koji su bili obeshrabreni teškim i neuspešnim radom, razmišljali su o odlasku u Vermont ili neki drugi grad. Nakon konstruisanja pluga, John Deere je napravio zgradu proizvodnje, prvu takve vrste i time znatno uticao na ostanak farmera na zemlji.
Od tog trenutka, John Deere je počeo da stavlja svoje ime na svoje proizvode a krajnji cilj bio je da napravi najbolji proizvod veoma visokog kvaliteta. Uvek je govorio:” Neću staviti svoje ime na proizvod koji nema ono najbolje što postoji u meni”. Do danas, kompanija se može pohvaliti svojim kvalitetnim proizvodima. Ne čudi zašto su John Deere traktori i dalje najbolji traktori na svetskom tržištu. Kompanija stoji iza svakog proizvoda, kvaliteta i cene.

Kompanija John Deere proizvodi poljoprivrednu opremu (kosilice, žetelice, sejalice, priključke …) , komercijalnu i potrošačku opremu (traktori i dodaci za traktore), mašine za uređenje zemljišta i pejzaža i mašine i opremu u šumarstvu.

John Deere traktori nisu previše popularni na našem tržištu, što zbog cene, što zbog troškova uvoza i transporta. Međutim, otkad je Mascus počeo sa radom u Srbiji, naša zemlja postala je ravnopravni učesnik evropskog tržišta polovnih mašina. U sistemu Mascus možete naći preko 80.000 oglasa polovnih mašina,  traktora,  kombajna, sejalica, žetelica, dodataka za traktore i ostalih poljoprivrednih mašina iz cele Evrope ali i iz Srbije.

1 коментара:

jual rumah limasan је рекао...

Kunjungi blog kami dan dapatkan info rumah dijual harga mulai dari 20 jutaan hingga ratusan juta rupiah