Странице

Blog Archive

9. 11. 2010.

PostHeaderIcon Caterpillar prodaje polovnu opremu preko Mascusa

VESTI
Press release – Oktobar 2010Caterpillar je potpisao ugovor o saradnji sa Mascusom (www.mascus.rs), istaknutim web oglasnikom polovne opreme

Caterpillar vec godinama koristi internet kao veoma znacajan kanal u poslovanju, i razume znacaj ovog medija za buducnost. Pored glavnog portala  www.cat.com, Cat je bio jedan od prvih porizvodjaca u svetu koji su napravili web sajt polovne opreme (www.catused.com) kako bi pomogli svojim klijentima da lociraju i pronalaze kvalitetnu polovnu opremu od Cat dilera sirom sveta.


U cilju poboljsanja prodaje polovne opreme, CAT je zapoceo saradnju sa Mascusom  www.mascus.rs, vodecim online trzistem za polovnu opremu. Na Mascusu se mogu naci ponude svih prodavaca CAT polovne opreme, sto  povecava vidljivost brenda na internet. “Partnerstvo sa Mascusom podrzava prodajnu strategiju Cat polovnih masina. Oprema je znatno vidljivija na internetu, sto znaci da je vidljivija za korisnike koji tragaju za polovnim masinama na internetu”, kaze Marketing menadzer Robert Gregus.


Fascinantno je da ce Caterpillar korporacija objaviti i azurirati na Mascusu preko 40 000 oglasa polovne opreme, od 160 prodavaca Caterpillar-a. Direktna integracija izmedju CatUsed i Mascusa onemogucava dupli unos prodavaca. Mascus ce omoguciti da svi oglasi budu prevedeni na 35 jezika sirom sveta.

 “Sa velikom vidljivoscu Mascusa i medjunarodnim prisustvom, Caterpillar korporacija ce pomoci svojim prodavcima da prosire ciljne grupe i potencijalni broj kupaca, i samim tim povecaju prodaju polovnih masina” kaze Direktor prodaje na Mascusu Rickard Petersson.


O Mascusu: Trenutno Mascus (www.mascus.rs) ima preko  2.000.000 posetilaca mesecno.Proizvodi koji se mogu naci na Mascusu ukljucuju traktore, prikolice, viljuskare, kopace, polovne kamione i jos mnogo toga.Kompanija se brzo prosirila u Evropi, Severnoj Americi, Okeaniji i Juznoj Africi i ima lokalne predstavnike u 32 zemlje sirom sveta.


Caterpillar-u: Vise od 85 godina, Caterpillar korporacija raste i razvija se i pravi pozitivne i kvalitetne promene na svakom kontinentu. Prodajom u 2009. i godisnjim obrtom od  $32.396 billiona, Caterpillar je vodeci svetski proizvodjac opreme u gradjevinarstvu i rudarstvu, dizel i benzinskim motorima i industrijskim turbinama.  Kompanija takodje nudi i usluge kao sto su Caterpillar Finansiranje, Caterpillar usluge prepravke, Caterpillar Logistika. Vise informacija mozete naci na: www.cat.com
Kontakti:

Caterpillar kontakti:
Robert Gregus
Marketing & Sales Operations EAME
+41 228494484

Mascus RS kontakt:
Aleksandra Milic
Menadzer prodaje za Srbiju i Crnu Goru
info@mascus.rs
+38160 644 14 850 коментара: