Странице

Blog Archive

8. 11. 2010.

PostHeaderIcon Najbolji bageri na tržištu




U vreme poljuljane ekonomije, jako je bitno kako ćete raspolagati svojim novcem. Bageri su velike i skupe mašine, ali predstavljaju osnovnu opremu u građevinarstvu. Možda se pitate da li je bolje kupiti novu ili polovnu mašinu. Najpoznatiji model, Caterpillar, takođe poznat i kao Cat, poznat je kao najteži model za održavanje. Komatsu, Volvo i Hitachi spadaju u vrhunske mašine, pored Cat. Što se tiče JCB bageri, oni su u porastu. Ukoliko Vam je potrebno da iskopate rupu, završićete posao i mini bagerom. Potrebno je da budete obučeni za korišćenje bagera, jer znaju da teže i više od 11 t i možete da se povredite ukoliko ne znate dobro da rukujete mašinom. 

Motor u JCB mini bageru daje 11% efikasnosti od 1.1 litra goriva, uvek štedi gorivo, ne pravi otpadna ulja, ima veliki rezervoar koji se brzo puni i ima izgled turbine, koja motoru daje snagu i izdržljivost.  Najbolje je početi sa polovnim, jer motoru treba vremena da se razradi.   
 Full verzije Komatsu, Volvo i Hitachi spadaju u skuplje modele. Nove mašine koštaju i do 200.000 dolara. Polovni se mogu naći i dosta jeftinije. Npr., model star 3 godine košta 75% manje od novog modela.

Najzad dolazimo do kralja rupa. Cat. Najprepoznatljiviji bager na svetu. Izdržljiv i povoljan. Cena novog bagera je oko 100.000 dolara, a polovnog upola cene. Delovi se mogu lako naći, kao i stručni serviseri. Ako Vam je potrebna mašina za dugotrajan rad, nemojte zaboraviti na Cat.

Na sajtu www.mascus.rs mozete naci preko 130.000 oglasa polovnih masina, bagera, utovarivaca, kopaca, traktora, kamiona, prikolica...u Srbiji i Evropi.

Na Internetu  možete naći veliki izbor polovnih bagera. Prodavci imaju svoje sajtove 

0 коментара: